DE 3 WIJZEN LEUVEN

DE 3 WIJZEN LEUVEN Livraison à domicile!

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 242 reviews
2 May 2021 at 22:06 Prima kwaliteit van het bestelde gerecht en levering voor de voorziene tijd. Proficiat
30 Apr 2021 at 21:01 Mooi verzorgde sushi schotel, heel vers, super lekker!
25 Apr 2021 at 20:42 Lekkere, gevarieerde schotel. Goede service ! Voor herhaling vatbaar
22 Apr 2021 at 8:36 Delivery time was only shown after ordering, and then food arrived 20' earlier than promised
19 Apr 2021 at 8:57 Ik heb het 10 min voor tijd geleeverd ... Very good packed.
5 Apr 2021 at 20:29 Omdat ik om 12u had besteld om om 17h45 te leveren kreeg ik een perfecte levering op tijd.
3 Apr 2021 at 20:14 perfect en nog heel erg warm en lekker eten
30 Mar 2021 at 21:41 Heel Lekkerrrr, top service
28 Mar 2021 at 20:09 Pad thai ruik vreemd. we hebben het niet gegeten. Vlees is stevig. Curry was ok.
23 Mar 2021 at 20:36 Ik bestelde hier al enkele keren en ben tevreden over hun service. Mooie porties en lekkere Sushi! De levering is zoals aangekondigd. Tot nu toe steeds alles correct verlopen! Dankjewel!
20 Mar 2021 at 20:18 Super lekker en half uurtje sneller geleverd dan aangegeven op de app
19 Mar 2021 at 21:19 Heel lekkere pad thaï.